Antenne TV

Antenneanlæg

 • Antenneanlæg komplet (dvs. all Dansk inkl. BoxerTV og Svensk og radio), monteret fra kr. 5000,-
 • Antenneanlæg “sommerhus model” (dvs. all Dansk inkl. BoxerTV og radio), monteret fra kr. 2000,-
 • Mast og gavlbeslag monteret fra kr. 1000,-
 • Hvilke digitale signaler kan modtages via antenne?
 Signaler der sendes til de almindelige antenner, er jordbaseret TV-modtagelse, signalerne sendes digitalt. I dag kan man modtage DR1, DR2, DR Ultra, DR Ramasjang, DR K, DR 3, Lorry, Hovedstadskanalen, Folketingskanalen, og Kanal København. Disse Kanaler kan modtages gratis via antenne på taget eller på loftet. Med denne løsning er det også muligt og modtage Boxers. Det er ligeledes muligt at modtage de svenske kanaler via tagantenne, man kan modtage Sverige 1, Sverige 2, TV4, Barnkanalen, Kulturkanalen samt kanal 24. Disse kanaler sendes også gratis.
 • Læs mere her: Telestyrelsens støjtjeneste

Due Beskyttet Antenner​

antenne-duesikring

 • Dueklatter på fliser, havemøbler og taget fra duer på antennen? Vi har løsningen.
  Som tillæg til almindelig antenne montage tilbyder vi også:
 • Få Duesikring Antenner monteret,
 • Eller få flyttet antennen ind på loftet.
 • Ring for tilbud…

Ekstra antennedåse​

 • Til f.eks. køkken, sove- eller børneværelse monteret fra kr. 850,-

Fordelene ved antenne TV

Mange huse i dag ser fjernsyn ved hjælp af en antenne. Det er også traditionelt, sådan man har gjort i mange år. Det er relativt simpelt at sætte op og man kan modtage mange af de gængse tv kanaler ved hjælp af dette. Det er f.eks. alle DRs kanaler og nogle andre kanaler, som også sendes i København. Det er dog langt fra alle kanaler man kan modtage, men det er den ”grundlæggende” pakke, om man så må sige, altså programmer du stort set ikke kan undvære. Selvom det måske ikke er DR man ser mest af, så har man stadig brug for det fra tid til anden. Bor man et godt sted, så kan man endda også modtage svensk TV, ved hjælp fra en antenne på taget.

Kunsten at modtage de rigtige kanaler

Hvis man husker tilbage på antenner og når man skulle modtage de rigtige kanaler, så er det nok ikke ligefrem gode minder. Nærmere frustrerende minder, hvor man stod og drejede og pegede med antennen, så man kunne få et godt signal. Så var der nogen der slog til antennen og så kunne man starte forfra. Sådan forholder det sig ikke længere, da man nu ikke længere kan have et ”halvt” signal, men det nærmere er et spørgsmål om signal eller ikke signal. Det betyder dog også, at antennen skal være 100% korrekt placeret, hvis ikke man vil have en masse “puslespil” på skærmen. Den skal nemlig pege i den rigtige retning og med den rigtige vinkel, så man kan modtage alle kanalerne. Dette er specielt gældende, hvis man skal modtage svenske kanaler.

Få sat antennen op

Det kan godt være svært at overskue hvordan antennen skal sidde og man er måske ikke så ferm med en skydestige og en skruemaskine. I sådan en situation kan det betale sig at få antennen sat op af en professionel, da du så er sikker på, at du kan modtage alle kanalerne. Du skal altså ikke selv eksperimentere hele tiden, men har i stedet en sikkerhed i, at det nok skal virke, fordi den er korrekt monteret.