Kabel TV

kabel-tv

Vi kan også fejlrette dit kabel TV signal

Med godkendte produkter som f.eks. kabler, TV dåser, signalforstærkere osv. er du sikret den bedste oplevelse med dit kabel TV abonnement, vi er også specialister i at fejlfinde og fordele til alle værelser.

Blandt andet kan godkendte signalforstærkere vise kabel TV interaktive menuer. Og godkendte stik og kabler sikrer dit TV-billede mod signalforstyrrelser fra 4G mobilnetværket, ikke at forveksle med kabel TV ready, som ikke er godkendt. Med det rigtige måleudstyr er vi sikker på et godt resultat.

Læs mere her: Telestyrelsens støjtjeneste


Få stærkt signal med kabel TV

Der findes mange forskellige måder at modtage TV på. De har hver især sine fordele og nogle programmer kan man ofte kun finde på en enkelt kanal. Der er paraboler og antenner, men så er der også en metode, som vinder mere og mere frem, nemlig kabel tv. Kabel TV er en af de løsninger, som ofte kan give et mere stabilt signal end mange andre løsninger. Det kræver dog ofte, at det er installeret korrekt, da det ellers ikke fungerer optimalt. Overraskende mange  får installeret deres kabel TV forkert, men det kan man også få rettet op på ved at få hjælp fra en professionel.

Intet besvær med paraboler og antenner

Kabel TV er ikke billigt men har nogle helt klare fordele. Nemlig de fordele, at de kan blande TV udbydernes programmer. Men man skal huske at bruge de rigtige kabler, stil, forstærker og fordeler, så er det derimod meget ligetil at få et godt signal som ikke lader sig slå øvrige forstyrrende signaler (LTE 4G).

Godt udstyr giver godt signal

Der er dog en ting man skal huske på, når man skal have kabel TV. Det handler ikke bare om, at finde det billigste udstyr. Jo bedre udstyr man køber og bruger, jo bedre bliver signalet også. Det kræver naturligvis også, at det bliver installeret korrekt. Kombinationen af korrekt installeret udstyr af høj kvalitet, giver uden tvivl det bedste resultat. Hvis du allerede har Kabel TV, men det er i dårlig kvalitet, så kan du få det fejlrettet, så du får bedre og mere holdbart udstyr, der giver dig et godt signal.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på kabel TV