Norlys TV

Køb Norlys TV / fællesantenne hos os og få et gratis antenne tjek.
Vi kan montere duesikret antenner eller flytte antennen ind få loftet.
Vi er også specialister i at fejlfinde og fordele til alle værelser.

Standard antenne installation til dansk digitalt HD TV 1500,-
Indeholder antenne, 25 m. kabel, clips, stik, tape, montering og indstilling på eksisterende beslag eller masterør, op til 15 km. kørslen er med i prisen.

Hvilke digitale signaler, udover Norlys TV kan modtages via antenne?
 Signaler der sendes til de almindelige antenner, er jordbaseret TV-modtagelse, signalerne sendes digitalt. I dag kan man modtage DR1, DR2, DR Ultra, DR Ramasjang, DR K, DR 3, Lorry, Hovedstadskanalen, Folketingskanalen, og Kanal København. Disse Kanaler kan modtages gratis via antenne på taget eller på loftet. Det er ligeledes muligt at modtage de svenske kanaler via tagantenne, man kan modtage Sverige 1, Sverige 2, TV4, Barnkanalen, Kulturkanalen samt kanal 24. Disse kanaler sendes også gratis.


Norlys TV

Norlys tv er blandt Danmarks største tv-udbydere og udbyder digitalt tv via det landsdækkende, jordbaserede tv-sendenet. Der er ingen grund til at betale for kanaler, som du alligevel ikke ser. Norlys tv har lavet en analyse over, hvor mange der rent faktisk betaler for kanaler, som de aldrig ser. Tallet er på hele 77%. Det synes vi er alt for meget og derfor tilbyder vi, at du skal have mulighed for at sammensætte din helt egen tv-pakke. Det skal være slut med at spilde penge på kanaler, som du aldrig ser og irritationen over at skulle zappe mellem en masse unødige kanaler.

Det er nemt at komme i gang med Norlys tv. Det eneste du skal gøre er at vælge hvilke kanaler, som du har brug for. Alt det praktiske tager vi os af, så det er bare at læne sig tilbage i sofaen, så får du en skræddersyet løsning, så du ikke kommer til at betale for kanaler, som du aldrig kommer til at se. Det kalder vi ”tv som du vil ha’ det”. Du bestemmer selv, om du vil have en fast tv-pakke eller en af vores fleksible tv-pakker. Hos boxer sætter vi en ære i, at valget er dit. Du bliver ikke bundet med indviklede aftaler, som er umulige at opsige.

Ved at vælge Norlys kan du først og fremmest selv bestemme, hvordan din tv-pakke skal se ud. Du betaler et fast abonnement om måneden og betaler derudover kun for de kanaler, som du har brug for. Disse kanaler kan desuden skiftes ud efter behov. Det vil sige, at hvis du ønsker at nyde sommeren udendørs, kan du nøjes med at have 2-3 kanaler sommeren over og bestille nogle flere kanaler til de mørke vinteraftener. Der følger desuden en række gratis kanaler med, som eksempelvis DR1 og Ramasjang.

Det kræver lidt udstyr at få Norlys tv men til gengæld slipper du for nedgravede kabler. Det betyder også samtidig, at du kan tage Norlys tv med dig overalt. Du tager bare udstyret med dig i sommerhuset, campingvognen eller hvor du måtte ønske det og så har du mulighed for at se de samme kanaler, som derhjemme. Du behøver derfor ikke at gå glip af dine yndlingsserier eller en vigtig fodboldkamp, bare fordi du ikke lige er hjemme. Er der flere tv i husstanden, er det desuden muligt at bestille et eller flere Boxer extra kort.

Ring til os på tlf: 70 555 666 , og hør nærmere om mulighederne med Norlys TV