Parabol montering

International-TV_0

Parabolmodtager i flere rum

 • Multiroom / HeleHuset installeres fra kr. 900,-

Udenlandsk TV​

 • Findes det i luften kan vi lave det.
  Men der er meget stor forskel på eks.
 • IntelSat, HellaSat, TurkSat, EutelSat, BulSat, DigiTurk, SkyTV, PolSat, ArabSat,
  EuroBird, HotBird, Thor, Sirius, Amos, Telstar, HispaSat  og Astra m.fl.
 • Astra1: CNN, SKY News, BBC World, CNBC, ZDF, RTL, SAT1, DSF, MDR, ARTE, Eurosport osv.
  HotBird 1-6: RAI 1+2+3, TV5, BVN, TV Polonia, TVE, VIVA, AL Jazeera, Thai TGN, MBC osv.
  EutelSat 5: TV5 France, France 2+3+5, Culture, Info, Inter, Musique osv.
 • Så ring venligst for tilbud.
 • Please watch this:

Slip for besværet med parabol montering

Der er mange forskellige goder ved parabol TV. Helt overordnet set, så er det bare utrolig smart, at man kan se så mange forskellige kanaler, selvom de bliver sendt fra stationer som ligger meget langt væk. F.eks. er der mange sønderjyder der ser meget tysk TV og ligeledes er der mange fra København, som vælger at benytte sig af de svenske kanaler teristisk. Derudover er der også mange folk, som ser kanaler som sendes fra deres hjemland, hvis f.eks. man har familie i udlandet. Problemet med dette smarte parabol TV er dog ofte parabolmontering. Man kan nemt bruge evigheder på at vende og dreje parabolen, før det bare minder om et godt signal. Det er tidskrævende og frustrerende.

Få parabolen monteret korrekt

Du er ikke alene om at ville modtage og se noget godt udenlandsk TV. Du kan nemlig modtage professionel hjælp, så du ikke skal stå på det øverste trin af en skydestige i et lettere vovet forsøg på at se EuroSport i høj kvalitet. Vestpas tilbyder nemlig at installere din parabol for dig. Det betyder at du er garanteret et helt perfekt signal og du skal ikke selv løfte en finger. Ikke noget med at banke på TV’et, rette på parabolen hver gang det blæser eller andre alternative metoder til at få et godt signal. Det bliver alt sammen ordnet for dig. Ved at få den monteret professionelt, så er du også sikker på, at du kan modtage alle de rigtige programmer, da den er indstillet fuldstændig korrekt, så den lever op til alle dine behov. Hvis det findes derude, så kan Vestpas bringe det hjem i din stue.

Få den rette parabolmodtager

Hvis du gerne vil se alle disse lækre kanaler i hele huset, så skal din parabolmodtager dog installeres korrekt, så du kan se det på alle dine TV’er. Det koster fra 900 kr., men så er du også dækket ind i hele huset. Køkkenet, badeværelset, børneværelset, stuen – der er masser af TV i hele huset, så du ikke er bundet til et enkelt rum, når dit yndlingsprogram ruller over skærmen.