Parabol TV

Priser og Service på parabol TV 12798876_1369670743058334_7976012484200325874_n

  • Vi tilbyder 6 måneders parabol abonnement til Canal Digital og Viasat med fri service, det betyder at du aldrig har andre udgifter end dit TV abonnement, hvis noget går i stykker/eller parabolen skal justeres kommer vi og klare det gratis, når du bare gentegner dit TV abonnement hos os hvert år.
  • Standard TV boks, parabol og montage kr. 0,-
  • N.B. Abonnementspris er naturligvis den samme som hos Canal Digital og Viasat.

Gratis TV​

  • Markeds bedste FTA HD Sat modtager kr. 900,-
  • Standart parabol med alt tilbehør:
    LNB, 25 m kabel, vægbeslag, stik osv. kr. 800,-
  • Monteres fra kr. 1000,-

Parabol TV giver de mange muligheder

Man kommer ikke uden om, at vi elsker vores TV i Danmark. Det er nu engang dejligt, at man kan komme hjem og sætte sig foran fjernsynet og bare nyde en lind strøm af alverdens programmer, så man kan tænke på noget andet end alt det stress og jag, som der ellers er i dagligdagen, når man skal arbejde og studere. En af mulighederne, når man gerne vil have en masse lækkert TV lige ind i stuen er, at man skal få sat en parabol op. Så kan man nemlig modtage en masse forskellige signaler, med meget forskelligt fjernsyn fra hele verden.

Se udenlandsk tv fra din egen stue

En parabol har en meget simpel fordel, som gør den overlegen, når man sammenligner med andre typer TV. Parabol giver nemlig den mulighed, at du kan se et hav af forskellige kanaler, som du ellers ikke ville kunne finde herhjemme i Danmark. Og det er ikke kun landende rundt omkring, men også kanaler som f.eks. Al Jazeera, DigiTurk, ArabSat. Du kan altså få alle dine yndlingskanaler lige hjem i din stue. Så kan du både se CNN, når der sker noget nyt ude i verden og fransk TV, når der er cykelløb eller måske tune ind på nogle af de helt store sportskanaler, når der er VM i alverdens sportsgrene, hvor danskerne har en reel chance for at vinde. Der er som sådan ingen grænser for, hvad du kan se med parabol TV.

Få hele huset sat op fra 900 kr.

De fleste huse har i dag flere fjernsyn i forskellige rum i huset. TV er blevet en så stor del af vores hverdag, at vi godt vil kunne se det i soveværelset, i køkkenet og stuen. Men det er ikke bare at sætte en parabol op og så virker det i alle rum uden videre. Vestpas tilbyder dog, at man fra 900 kr. kan få sat parabolmodtager op i flere rum. Så kan du altså sidde i alle de forskellige rum og se de mange udenlandske kanaler, som du nu har adgang til ved hjælp af dit parabol TV.