TV Montør

biler

Kender du TV udbydernes standard installation?

  • En TV tilslutning, 12 til 20 meter kabel, en gennemboring og max 5 meters højde.
  • Eller ved kabel TV: Alt er i orden ved os, vi kan godt komme og tjekke hos dig, men det koster…

Hos Vestpas

  • Hos Vestpas er kunden i centrum og vi tilpasser os den løsning der passer dig bedst, når du bestiller hos os.
  • Og sund fornuft er heller ingen skade til, hos os er ham du taler med også ham der kommer til dig, det er din garanti for at der ikke bliver lovet for meget. Ring i dag så levere vi i morgen, og til samme priser og betingelser.

En TV montør der ikke at løbe om hjørner med dig

Det er ikke nogen hemmelighed, at når det drejer sig om firmaer der installerer ting såsom internet, telefoni og TV, så er de ikke altid lige samarbejdsvillige. Det er ofte store virksomheder, som ikke har tid til at tage sig af den enkelte kunde og ofte er der meget spildt arbejde og meningsløse gebyrer. Det er ikke noget man som kunde ønsker på nogen måde, da det er dyrt og ikke særlig nemt at have med at gøre. Som kunde vil man gerne hjælpes og guides, ikke bare overdynget med gebyrer. Vestpas er en TV montør der ikke prøver at snyde dig og har kunden som det vigtigste element – det virker.

Få hele systemet op at køre – uden at røre en finger

Når man flytter i en lejlighed eller måske endda køber et hus, så er fjernsynet en af de første ting man gerne vil have op og køre. Det er noget at det man altid bruger og man ser efterhånden ikke mange boliger, hvor der ikke er en form for TV placeret et sted i huset. Det er en kilde til underholdning, information og læring. Man har derfor brug for et TV og det hele skal installeres korrekt, men man har ofte ikke selv evnerne til det. Derfor kan det ofte nemt betale sig, at man får en professionel til at installere det, da man på den måde selv slipper for at slide og slæbe en hel dag og man samtidig får det hele installeret korrekt, så det bare virker fra dag 1.

Kvalitetssikring på flere måder

Når man får nogle andre til at ordne ting som dette, så er man også sikret på kvaliteten på flere forskellige måder. Vestpas garanterer i forvejen kvaliteten, fordi vi har mange års erfaring og du altid har kontakt med os på et personligt plan. Vi holder altid hvad vi lover, da vi ikke lover noget vi ikke kan holde. Derudover har du også den kvalitetssikring, at du får nogen til at installere det, som ved hvad de laver. Du kan altså ikke selv lave nogen fejl – overhovedet. Vi klarer alt arbejdet for dig.

Vi kører i følgende byer

Paris, London, Berlin, Tokyo og New York, men mest Sjælland og brofaste øer 😉