Video Overvågning

surveil


Installation af overvågningsudstyr er et spørgsmål om tillid og derfor installerer vi altid driftsikkert udstyr. Ring og få en fortrolig snak om vores erfaringer.

Tilbud 1: 1 stk. uspecificeret DVR + 4 kameraer leveret og installeret fra 9995,-
Tilbud 2: 1 stk. uspecificeret DVR + 8 kameraer leveret og installeret fra 17500,-
Kan tilgås fra alle steder med kode via internettet på smartphones, tablets, computer, og med tilbagespoling.


Video overvågning i hjemmet

Har du videoovervågning i dit hjem? Hvis ikke er det en god idé at overveje det. Man kan nemlig aldrig vide sig helt sikker mod indbrud. Gør derfor det fornuftige og lav dine forholdsregler. Med videoovervågning kan du altid være sikker på at et eventuelt indbrud bliver fanget på film. Det forstærker i høj grad din chance for at få tyvekosterne tilbage. Der kan også være andre årsager til at få video overvågning i hjemmet. Mange forældre vælger at have det i babyværelset, så de altid kan holde øje med, om barnet har det godt. Den mest populære løsning er dog at få sat video overvågning op udenpå huset, således at vinduer, døre og en eventuel have bliver overvåget. Der er således mange muligheder, og uanset hvad du går efter, kan vi hjælpe dig. Vi er nemlig specialister og vi kan installere video overvågning hvor som helst og hvornår som helst. Vi finder den perfekte løsning til dig og bliver ved, til du er helt tilfreds med resultatet.
Få nemt installeret video overvågning

Vi kan hjælpe dig med at få installeret video overvågning. Vi tilbyder dig nemlig den allerbedste service og ekspertise på området. Du behøver ikke gøre noget selv, da vi både sælger, installere og monterer og kan lave fejlretning og justering af eksisterende anlæg. Du vil blive overrasket over hvor langt video overvågning er kommet, siden det blev opfundet. I dag er det desuden utrolig nemt at have med at gøre. Det lyder måske som noget fra en spionfilm, men med vores hjælp kan det lynhurtigt blive en virkelighed. Vi kan installere video overvågning således, at overvågningen kan optages såvel som ses live på tv, smartphones, computere og tablets.

Vi sørge for at levere og montere hurtigt og effektivt. Samtidig giver vi dig den bedste service og sætter en ære i, at vores kunder er glade og tilfredse. Vi går nemlig højt op i, at hver enkel kunde får den bedste video overvågning. Så gør det fornuftige og bestil video overvågning i dag. Så sørge vi for resten, og du kan sove trygt om natten, velvidende om at sikkerhedsforanstaltningerne er helt i orden. Kontakt os her, for at høre mere om løsningsmulighederne